HI, I’M ZOË

A LITTLE OF MY STORY

Where passion meets fashion, food & branding

Zoë Kennof geeft jouw verhaal een stem aan de hand van beelden vol karakter, uitstraling en authenticiteit. Beelden die tot je ziel spreken geven je de opportuniteit om jouw merk naar een nieuw niveau te brengen

© Scorpio sisters

Where passion goes, creativity flows

Na haar studies bij Luca School of Arts, verdiept ze haar in het vastleggen van boeiende, unieke en krachtige verhalen. Ze neemt elk project aan met passie, en geeft de beelden een unieke stem die jouw merk tot een nieuw niveau brengt. 

IMAGARY CRAFTED WITH PASSION.

BEHIND THE LENS

Zoë Kennof

Professional pasta eater, photographer, founder, and creator.

Zoë Kennof, gekend voor haar authentieke, yet high-end touch, brengt jouw uniek merk of verhaal tot leven. Samen met haar oog voor esthetiek en elegantie, verdiept ze zich volledig op het vertalen van jouw verhaal via een selectie van editorial & epische imagary voor jou en jouw merk. Haar werk kent invloeden van emotie, cohesie en weelderigheid. Haar liefde en passie voor het vertellen van verhalen is wat Zoë Kennof, meer dan een fotograaf maakt. 

ABOUT YOU

For brands, with a unique story.
For untold stories, waiting for a voice.
For concepts, lost in translation.
For those with the desire of being heard.
For labels, who like to stand out.

Fan van behind the scenes, aesthetically pleasing foto's en waarschijnlijk veel te veel video's van mijn puppy? You've come to the right place. 

Follow along →