Make your brand a mood

Branding

FOTOGRAFIE

Een branding shoot vertelt het verhaal van jouw merk; je huisstijl, je persoonlijkheid en je werk zijn de personages, die elke kijker intrigeren

het resultaat

Verwacht een prachtige stapel professionele beelden, die je toekomstige klanten tonen wat ze nodig hebben om voor jou te kiezen.

voor wie

Voor personal brands, dienstverleners, vak- en ambachtslieden die stijlvol willen tonen dat kwaliteit hun grootste troef is.

4 uur shoot —
incl. fotomateriaal, beeldselectie
& ± 65 afgewerkte beelden

€ 1.300

8 uur shoot
incl. fotomateriaal, beeldselectie
& ± 120 afgewerkte beelden

€ 2.200

Branding Abonnement —
4 shoots van 3 uur in 1 jaar,
met een voorbereidende call en een
moodboard voor elke shoot.

Reken op ± 50 afgewerkte beelden per shoot of 200 per jaar

€ 4.000
€ 3.500 shoot fee (€ 500 korting)

01

Halve shootdag

Een sterke basis om jouw verhaal te vertellen. We brengen de drijvende kracht(en) achter de onderneming in beeld, services, producten, locatie en al wat voor jou van belang is.

02

Volledige shootdag

Na een volledige dag meedraaien in jouw wereld zorgen we voor een variatie van professionele beelden. Zo nemen we ruim de tijd om alle aspecten van jouw merk grondig uit te lichten. Elk klein detail komt aan bod.

03

Abonnement

Een snelgroeiend merk of werk je seizoensgebonden? Met deze formule zorgen we een uitgebreide beeldbank voor jouw website, social media, nieuwsbrieven of opstart.

De formules

de prijzen (excl. btw)

DE FORMULES (excl. btw)

— Beelden die je kan proeven — Beelden die je kan proeven — Beelden die je kan proeven — Beelden die je kan proeven — Beelden die je kan proeven — Beelden die je kan proeven — Beelden die je kan proeven — Beelden die je kan proeven — Beelden die je kan proeven — Beelden die je kan proeven — Beelden die je kan proeven 

We beginnen bij het begin, met een kennismaking. Je vertelt over je merk en je ambities, en waar je de beelden wil gebruiken: denk je aan je website, social media, drukwerk, of aan alle drie? We kiezen welke formule jou het beste past, en welke thema’s zeker aan bod moeten komen.

Met het handboek van je huisstijl en jouw input maak ik een moodboard. Na jouw feedback wordt dat onze leidraad. Omdat ik weet dat een shoot mogelijks buiten je comfortzone ligt, begeleid ik je bij elke stap: denk aan advies over kleding, make-up en eventuele figuranten. Oh, en over een playlist waar je goed op gaat.

FASE 2 →

Fase 1

Preproductie

zo ga ik te werk

Als de focus ligt op portretten of productfoto’s, dan ben je welkom in The Studio, mijn paradijs met plaats en daglicht in overvloed.

Ligt de nadruk op beelden achter de schermen? Dan kom ik heel graag ter plaatse: jouw eigen werkomgeving doet namelijk wonderen voor het verhaal. Ik fotografeer terwijl jij bezig bent, van veraf tot in detail; jij voelt de cameravrees smelten. Dat je nadien zegt hoe plezant dat eigenlijk is, zo’n shoot: daar ga ik ver voor.

FASE 3 →

Fase 2

De shoot

Ook als je al samenwerkt met een branding agency of art director, kan je mij als fotograaf boeken voor je shoot.
Vermeld dit zeker bij je aanvraag!

Fase 3

Postproductie

Extra

Let's do this thing →

Na twee weken bezorg ik je mijn selectie afgewerkte beelden. Je feedback is meer dan welkom, of het nu over het grote plaatje gaat, of over de kleurtint van je stoel (die matcht met je branding!).

KIND WORDS

"Zoë voelt perfect aan wat mijn zaak nodig heeft. 

Ze vertaalt dit in prachtige beelden die mijn website en
social media er op hun best doen uitzien waardoor mijn
klanten ook veel goede feedback geven. Zoë’s eindeloze enthousiasme en creativiteit kunnen alleen maar mooie dingen teweeg brengen. Ik kijk al uit naar onze volgende samenwerkingen!"

Lisa Baeck — Dog's Barbershop

Je merk verdient hoge verwachtingen,
en jij een plezant proces.

Klaar om de totaalervaring van jouw merk al te laten starten op het scherm, zonder groot marketingteam of eindeloos budget?

Ontdek andere formules

Bekijk portfolio

Let's meet