MAKE YOUR BRAND AN ATTITUDE

Fashion

FOTOGRAFIE

Met een fashion shoot maak je de cirkel rond: je geeft de stukken uit je collectie de persoonlijkheid die je voor ogen had toen je ze vormgaf of selecteerde.

het resultaat

Verwacht een prachtige stapel professionele beelden die jouw hele communicatie naar een nieuw niveau tillen—een niveau waarop alles samenkomt: dat voelen je klanten (en je concurrenten).

voor wie

Voor fashion en lifestyle brands die niet willen kiezen tussen een zorgeloos proces en een uniek resultaat, op het lijf van je merk geschreven.

Lookbook Shoot —
volledige dag € 1.950 shoot fee
incl. fotomateriaal, assistent & beeldselectie
+ €25 per afgewerkt beeld

Editorial Shoot
volledige dag € 2.450 shoot fee
incl. fotomateriaal, assistent & beeldselectie
+ €25 per afgewerkt beeld

Fashion & Lifestyle Abonnement —
2 Lookbook Shoots & 2 campagne Shoots in 1 jaar
incl. fotomateriaal, assistent & beeldselectie


10.800
€10.000 shoot fee (€ 800 korting)
+ €25 afgewerkte beelden per shoot

01

Lookbook

Een lookbook shoot toont kledij of accessoires op een waarheidsgetrouwe en stijlvolle manier, maar dan wel met de vibe van jouw merk.

02

Campagne

Tijdens een campagne shoot gaan we voluit voor attitude die jouw stukken op het vision board van je klanten doet belanden.

03

Abonnement

In een jaarabonnement komen de twee samen, met flinke korting.

De formules

de prijzen (excl. btw)

DE FORMULES (excl. btw)

— Mag jouw merk je kijkers fascineren? — Mag jouw merk je kijkers fascineren? — Mag jouw merk je kijkers fascineren? — Mag jouw merk je kijkers fascineren? — Mag jouw merk je kijkers fascineren? — Mag jouw merk je kijkers fascineren? — Mag jouw merk je kijkers fascineren? — Mag jouw merk je kijkers fascineren? — Mag jouw merk je kijkers fascineren? 

We beginnen bij het begin, met een kennismaking, een vragenlijst en een briefing over de shoot. Ik maak een algemeen moodboard en stel een team samen op maat van je vraag en budget: denk aan een stylist, make-up artist, model(len) en set assistent. Ik vraag offertes op en jij hakt de knoop door. Je betaalt geen commissie op hun prijzen; ik vind het bovenal belangrijk om te werken met mensen die een goede match zijn.

Als het team gekend is, houden we een gezamenlijke meeting. We leggen moodboards samen en overleggen tot het plaatje klopt. Ik maak de call sheets op, want duidelijke afspraken doen wonderen voor de sfeer op de set.

FASE 2 →

Fase 1

Preproductie

zo ga ik te werk

We verzamelen op de locatie van de shoot (die plek kiezen we samen, maar zag je de beelden van The Studio!?). Het moodboard is ons startpunt en leidraad, maar ik laat ruimte voor improvisatie. Elk teamlid zoekt en vindt zijn zone of genius. Als klant zie je elk beeld verschijnen op het laptopscherm en geef je feedback waar nodig.

Een fashion shoot duurt een hele dag: zo hebben we ruimte voor creativiteit—en voor een pauze, zo nu en dan. Als de dag voelt als een homerun, ruimen we op en overlopen we de volgende stappen.

FASE 3 →

Fase 2

De shoot

Ook als je al samenwerkt met een branding agency of art director, kan je mij als fotograaf boeken voor je shoot.
Vermeld dit zeker bij je aanvraag!

Fase 3

Postproductie

Extra

Let's do this thing →

Ik bezorg je de ruwe beelden; jij maakt een selectie. Dan volgen de bewerking, huidretouches en kleurcorrecties. De finale beelden ontvang je binnen de afgesproken termijn in een online galerij, met informatie over het gebruik en de auteursrechten. Je ziet het verhaal van je merk tot leven komen, en voelt je zelfzeker over de volgende stappen in je communicatie. Oh, en je noteert al nieuwe ideeën, voor de volgende shoot.

KIND WORDS

“Als klant werk je niet elke dag met fotografen samen, en het is heel aangenaam dat alles bij Zoë zo goed georganiseerd is.

Als kleine onderneming heb ik geen equipe die een shoot kan organiseren, en dat is ook niet nodig: Zoë is operationeel heel sterk. Ze neemt het supergoed in handen, van de preproductie tot de oplevering van de beelden. Ze tilt je merk met haar foto’s naar een hoger niveau. Ik was super-superblij met het resultaat.”

— Juwelenontwerpster Melanie Van Dooren

Je merk verdient hoge verwachtingen,
en jij een plezant proces.

Klaar om de totaalervaring van jouw merk al te laten starten op het scherm, zonder groot marketingteam of eindeloos budget?

Ontdek andere formules

Bekijk portfolio

Let's meet