Fashion, lifestyle en hospitality fotografie met een plezant proces en een buitengewoon resultaat

Iedereen kan foto’s maken voor je merk.  Maar niet iedereen geeft ze zo’n unieke stijl dat je imago er een sprongetje van maakt.

Je kijkers al torenhoge verwachtingen geven nog voor ze je zaak binnenstappen of je collectie passen: daar ga ik ver voor. Ik begin bij je visie, en vertaal ze naar uitzonderlijke beelden. Zo wordt je communicatie haalbaar voor jou, en fascinerend voor je klanten.

Contact

Klaar voor een kennismaking die je merk in beweging zal brengen? Beantwoord dan graag deze vragen. Ik contacteer je binnen de 72h.

Familienaam

Voornaam

Je e-mailadres

Vertel me over je merk of zaak: wat is het concept, welk publiek wil je aanspreken?

Waar ben je naar op zoek?

Je website of Instagram

De naam van je merk of zaak

Welk gevoel wil je oproepen bij je klant?
Hoe wil je bekend staan?

Wie of wat inspireert je?

Wat zorgt ervoor dat je mij nu contacteert?
Waarom is nu een goed moment om te investeren in fotografie voor je merk?

Hoe denk je over de investering?

Waar heb je over mij gehoord?
Ik bedank graag wie mij aanprijst!

Voor de fun: wat is een onverwacht feitje over jou?

Verstuur

inspireren.

samenwerkingen en laat je 

Wat zijn je favoriete beelden?

Kan je niet wachten om eraan te beginnen?

tussen mijn

Snuister

FREQUENTLY ASKED QUESTIONS

Een antwoord op enkele veelgestelde vragen

Hoe lang op voorhand contacteer ik je best?

Reken op (minstens) 4 weken tijd tussen onze kennismaking en de shootdag, zodat ik de praktische voorbereiding rond krijg. Maar ik ben wel benieuwd naar je lastminutevraag. Aarzel niet om ze te stellen, wie weet kan ik helpen!

Ik plan een nieuwe website of rebranding. Contacteer ik je best voor- of nadien?

Om je fotografie op de rest van je merk te laten aansluiten, starten we onze samenwerking best als je nieuwe branding klaar is, maar nog niet gelanceerd. Idem voor de website: als het grafische ontwerp klaar is maar de developmentfase nog bezig is, dan is het ideale moment daar om aan fotografie te denken.
Zo moeten we niet wachten om knopen door te hakken wat betreft de stijl, en is alles rond dezelfde tijd klaar. Reken op minstens zes weken tussen een kennismakingsgesprek met mij en het ontvangen van je fotogalerij.

Dat hangt af van het soort shoot: bij een branding of hospitality shoot kan dat niet; ik bezorg je een doordachte selectie op basis van de afspraken, en ik houd geen pareltjes achter.

Bij een fashion shoot krijg je alle beelden van de shoot te zien; vervolgens werk ik je selectie af. Als je een tijd later nog extra beelden wil, dan is dat geen probleem. Bundel graag je vragen en houd rekening met de afwerktijd.

Kan ik na afronding van de shoot of samenwerking nog extra beelden laten afwerken?

Nee, dat kan niet. Je beslist vooraf of je in een abonnementsformule stapt of een eenmalige shoot boekt. Retroactief kan dit niet worden aangepast. Natuurlijk kan je na een goede ervaring tijdens een eenmalige shoot starten met een abonnement.

Kan ik na een eenmalige shoot overschakelen op een abonnement, waarbij die eerste shoot ook meetelt?

Daar kan ik kort over zijn: ja! Je aanwezigheid tijdens de shoot helpt om verwarring of discussies achteraf te vermijden. Het is bovendien plezant om als klant betrokken te zijn bij de fotografie: je ziet het plan tot leven komen, en vaak ontstaan zo nieuwe ideeën die we niet vooraf hadden kunnen bedenken.

Moet ik zelf aanwezig zijn tijdens de shoot?

Dat kan zeker: het zorgt voor een leuke kruisbestuiving tussen creatievelingen. Ik zweer hiervoor bij open communicatie, zodat we verwarring vermijden over taken en planningen.

Wanneer ik met een agency werk, kan ik je dan ook contacteren als fotograaf?  

Als klant mag je mijn beelden vrij gebruiken: op website, socials of drukwerk. Wanneer een derde de beelden opvraagt, verwijs ze dan graag naar mij door: zo is het niet toegelaten dat een visleverancier van je restaurant de foto’s zelf gebruikt. Wat pers betreft, is een vermelding van jouw en mijn naam fijn. Als je hier vragen over hebt, aarzel niet om ze mij te stellen.

Kan je meer vertellen over de auteursrechten op de beelden?

Dat hangt af van de aard van de shoot, en van je persoonlijke voorkeur. Bij een abonnementsformule wisselen we meestal af, omdat beide situaties hun charmes en uitdagingen hebben. Zo houd je er best rekening mee dat een shoot tijdens een shift door je gasten zal opgemerkt worden; ik fotografeer niemand herkenbaar, maar ik loop wel regelmatig door hun beeld. Wanneer personeel op de foto gaat, is een werkdag dan weer handig, zodat ze niet moeten opdraven op hun vrije dag. Dan plannen we bijvoorbeeld een portretsessie voor de deuren openen.

Wat je situatie ook is, ik ben flexibel en heb meer dan genoeg ervaring om voor elk probleem een oplossing te suggereren.

Gaat een shoot in mijn horecazaak best door op een sluitingsdag of niet?

Ik spreek graag mijn netwerk aan, omdat ik zo zeker weet dat de professional of de locatie in kwestie aansluit bij de opdracht. Maar ik sta open voor je suggesties, als ze aansluiten bij het resultaat dat we voor ogen hebben. Ik hou van eerlijke communicatie, dus aarzel niet om het ter sprake te brengen!

Wat als ik zelf een stylist, set assistent of locatie heb?

We bespreken waar je de beelden wil gebruiken, ik stem de strategie hierop af en geef advies tijdens de shoot. Maar social media management zelf is niet inbegrepen in mijn aanbod. Als je daar praktische hulp bij wil, raad ik je graag mensen aan uit mijn netwerk.

Help je ook bij het posten op social media?

Work With Me

ik ben Zoë

Zot van high-end merken en de low-key mensen erachter.
Van plezier maken op de set en jou stil krijgen met het resultaat.

Als jij mij laat binnenkijken in jouw passie, dan antwoord ik met beelden die je klanten
fascineren, deal?

Ontdek hoe we kunnen samenwerken

Make it start right now.

Make your brand a mood
Make your brand an attitude
Make your brand an experience

Benieuwd naar wat zich achter de schermen afspeelt?

Verwacht je aan (veel) filmpjes van mijn hond, aan The Studio in al haar gedaantes en aan de foto’s waarmee ik mijn klanten (en mezelf) trots maak.

Instagram

Follow along →